KARS / DİGOR - Dağpınar Anadolu Lisesi

Dağpınar Anadolu Lisesi

DAĞPINAR BELDESİ MERKEZ MAH. 2. KÜME EVLERİ NO 156/1 DİGOR / KARS
Vizyon
Biz, öğrencilerimiz başta bütün okul toplumumuzun bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, hatta aşıp çağ(lar)a yön vermeye ; elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak için varız.
Misyon
Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak; bilgili, becerili, özgüvenli, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmış, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tekli
Ulaşım
Belde Kars Iğdır Yolu Üzerinde olup, Şehir merkezindeki Digor durağından saat başı dolmuş kalkmaktadır.
Öğretmen servisi mevcuttur.
Dağpınar nufuslu Belde Belediyesi